Pensiune

Camera dubla matrimoniala

180 ron

cu mic dejun

Camera dubla twin

180 ron

cu mic dejun

Apartament

250 ron

cu mic dejun

Camera single

160 ron

cu mic dejun

Cele 15 camere ale locatiei sunt amenajate in stil romantic si dispun pe langa tot confortul necesar si de minunata priveliste care se ofera ochiului fara oprelisti.

Totul este pregatit pentru clipe de odihna si relaxare la o altitudine de 1035 m, in natura si totusi beneficiind de confort maxim.

Pentru momentele de relaxare puteti juca biliard,remi, sah, table, carti sau viziona filme si citi carti.

Garden Resort este inspirata de pasiunea pentru a face diferenta. Omul nu a fost facut sa fie prizonier in birouri, masini si camere de zi.

Din fericire, am evoluat pentru a aprecia luxul, alaturi de o doza sanatoasa de natura. Confortul si aerul proaspat se imperecheaza armonios la Garden Resort, alaturi de natura, oferind o pauza atat de necesara pentru imbunatatirea starii de spirit.

 

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord